Cyber Strike Structure Deck

  • Марка: Konami
  • Кат. номер: YGO-CSSD-PCD-EN

Овладейте забранените Fusion изкуства , които комбинират ожесточени Dragon и Machine Monsters в новия Cyber Strike Structure Deck !

 

Cyber Strike Structure Deck подобрява и двете стратегии на Zane Truesdale от анимето Yu-Gi-Oh! GX ! Това е един от най-персонализираните структурни декове досега . Можете да изберете да се съсредоточите върху оригиналната стратегия на Cyber ​​Dragon Fusion на Zane , неговата стратегия Cyberdark , базирана на Dragon , или да играете и двете заедно в един дек , както в по-късните сезони на Yu-Gi-Oh! GX .

 

Cyber ​​Dragons се завръщат !

 

Можете да обедините множество копия на Cyber ​​Dragon с Power Bond , за да създадете характерния Cyber ​​End Dragon на Zane и да вдигнете ATK до 8000 ! По-лесно е от всякога благодарение на чисто ново чудовище , което може да добави Power Bond от вашия дек и да ви позволи да използвате чудовищата във вашето гробище като Fusion материали за него .

 

Създайте Cyberdark Мonsters !

 

Заредете гробището си с дракони , след което ги добавете към вашите чудовища Cyberdark , за да увеличите могъществото им ! Използвайте Cyberdark Impact ! за да слеете заедно оригиналните 3 чудовища Cyberdark , за да създадете Cyberdark Dragon, или използвайте Overload Fusion, за да слеете 5 чудовища Cyberdark Effect , за да създадете Cyberdarkness Dragon !

 

Използвайте и двете стратегии !

 

Защо да изберете само една , когато можете да имате и двете? Cyber Strike Structure Deckе специализиран в обединяването на тези две стратегии в мощна хибридна стратегия, а крайният символ на този синтез е ново сливане на Cyberdark Dragon и Cyber ​​End Dragon ! Тази мощност от 5000 ATK може да бъде призована и чрез Tributing Cyberdarkness Dragon , докато е оборудвана със Cyber ​​End Dragon, така че дори изискванията за игра на новия ви бос чудовище са гъвкави !

 

И още !

 

С новата Cybernetic Horizon Spell Card и двете стратегии могат да се слеят без проблеми ! Тази карта ви позволява да добавите Dragon или Machine Cyber Monster към ръката си и да напълните вашето гробище със Cyber Dragon или Machine Monster , необходими за Overload Fusion ! Стигнете до хоризонта и грабнета победата !

 

Cyber Strike Structure Deck съдържа основен дек от 43 карти, както и екстра дек от 5 карти , общо 48 карти :

 

  • 5 Ultra Rares карти
  • 3 Super Rares карти
  • 40 Commons карти
  • 1 Deluxe подложка за игра / ръководство за дуели

 

  • Език: английски.
  • Възраст: 6+

 

Произведено в Белгия.

25,90 лв. 18,13 лв.
Базова цена: 18,13 лв.
Моля, изберете: